Ett dygn i Vasa

Så kom helgen vi längtat efter så länge. Ett dygn i Vasa med våra vänner Sofia och Dennis. Mat, teater och en hotellnatt som vi fått i julklapp av mamma och pappa. Då på jul när vi fick presentkortet kunde jag bara tänka att ”nej, vi kommer aldrig komma oss iväg”. Alltid när vi har något planerat så blir ju Abbe sjuk.. Men inte igår! När han skulle sova sin dagsvila körde vi honom till mommo och moffas i Skutnäs och körde sen iväg mot Vasa. Väl framme när vi checkade in på hotellet fick vi verkligen den finaste överraskningen! Redan i receptionen fick vi ett kuvert med Project Livs logga på och när vi kom upp på rummet fanns där två påsar fyllda med fina gåvor åt oss.

Vi blev så glada och chockade när vi öppnade kuvertet och fick se ett presentkort till restaurangen vi bokat bord på. Och inte nog med det fanns det fina gåvor samt ett presentkort till Cosmetique också. Gissa om jag blev glad :))

img_1692Tänk att någon tycker vi är värda allt det här, det känns helt knäppt?! :’) Vet inte vad vi ska säga, förutom tack till de som fixade det här åt oss. Vi är helt mållösa.

När Dennis och Sofia kom till Vasa gick vi till restaurangen som bara låg runt hörnet från vårt hotell.

.. Och vi unnade oss till och med efterrätt tack vare presentkortet. Alltså så lyxigt var det! Efteråt var det dags för Pleppo, som var fullsatt till sista stolen. Jag tyckte första akten var bäst och även början av andra akten. Efter Pleppo gick vi till O’Malleys för en drink innan det var dags för nattmat (jepp, ännu mera mat hehe) :) Och en sköön natt i hotellsängen (hrm trodde jag, istället vaknade jag varje timme, så typiskt att inte kunna sova när man verkligen har chansen!!).

Imorse åt vi såklart massa hotellfrukost innan vi snabbt hoppade i bilen och körde hem till Abbe. Mamma försökte nog säga att vi ska stanna en stund i Vasa, men vi hade sån hemlängtan då hehe. Borta bra, men hemma bäst såklart och speciellt ifall en tredjedel av en finns där hemma.

Abbe hade haft det så bra med sin mommo och moffa och jag är så glad och tacksam för att vi slapp iväg på tumis ett dygn. Så välbehövligt var det, och såå otroligt glada är vi för den fina överraskningen Project Liv hade fixat ❤

Annonser

3 reaktioner på ”Ett dygn i Vasa

  1. Ni är sååå värda allt! ❤
    Vilken qualitytime vi fick tillsammans 😂👫👫🏨🥂🍲🍷🎭🍔. Detta gör vi om. 😘
    OBS! Magnesium behandlingen är underbar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s