En natt i Skutnäs

Inatt sover jag och Abbe hos min mamma och pappa, eftersom Simon ändå är borta och jobbar. Och man tycker ju att vi borde ha hur mycket rum som helst i en 1,20 meters säng, men ändå ligger jag på kanten och balanserar hehe. Den som är minst hos oss tar helt klart mest plats!

imageimage

Abbe har farit fram som en virvelvind här hela eftermiddagen. Han har bland annat plockat ut massa skor ur garderoben, rensat bokhyllan, rivit ut alla kökshanddukar ur ett skåp i köket, plockat med kylskåpsmagneterna och härjat med allt möjligt. Han har sån otrolig energi! Han tar nog verkligen igen allt han missade de två första månaderna i sitt liv. Massa bus i blicken och fullt fokus på det han håller på med. Världens bästa busunge är han ❤️

Imorgon (idag alltså) är det lilla jul och då kommer Simon hem och vi ska fira en första lilla jul i vårt hus. Ska bli så mysigt! Ifjol flög mamma och pappa ner till Helsingfors för att vara med oss, och trots omständigheterna hade vi en riktigt bra helg som gav oss energi för att orka några veckor till där nere.

imageimageimageimageimage

Alltså det där ljuset på tredje bilden förresten. Vi hittade inga tändstickor någonstans i hela Ronald McDonald-huset och vi ville ju så gärna ha det tänt, lilla jul till ära. Till slut var det någon av de andra som bodde i huset som gick ut och rökte och då passade vi på att fråga om vi fick låna tändaren. När vi sedan skulle gå och hälsa på Abbe senare på kvällen när det var besökstid (klockan halv 9), tog det SÅ emot att släcka ljuset då vi inte visste om vi skulle få det tänt igen när vi kom tillbaka haha. Livet alltså. Så oförutsägbart och plats för både mindre och större bekymmer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s