Mobilbilder från senaste tiden

imagePappan i huset är hemma just nu på lite pappaledigt, så vi får mycket tid tillsammans ❤️ Dock prioriterar jag inte bloggen då.

imageimageVi har lekt och busat massor här hemma. Abbes favosyssla är att stå överallt, så det gör vi mest.

imageVi har haft Clara hos oss en eftermiddag och kväll ❤️ Världens (näst) gosigaste unge!

imageJag (och Abbe) blev bjudna på morotskaka en dag hos Carro. Och jag fick gosa med lilla Gry som inte ens var tre veckor då. Tror att jag aldrig hållit en så liten bebis tidigare.. Det var verkligen en speciell känsla och jag blev riktigt berörd. Abbe var ju nästan fyra veckor när jag höll honom i famnen första gången.

image.. Då såg det ut såhär ❤️

imageAbbe har badat hos sin mommo och moffa i deras badkar.

imageVi har varit ute och gått mycket senaste dagarna. Simons mamma sydde hål för bältena i åkpåsen som kom i mammalådan, superbra! Så vi kan ha den när vi är ute och går. Har nog en tjockare åkpåse också, men den sparar vi tills det blir kallare. Här på bilden testade vi att svänga sittdelen så Abbe satt framåt, det gillade han.

imageAbbe älskar att vinka och vinkar åt alla han ser. Eller snarare sträcker upp handen.. Vinkar gör han när han säger hejdå hehe.

imageMorgongos i sängen ❤️ Dock tycker mamma och pappa att det är lite för tidigt att starta morgongoset redan klockan 5 eller 7, som det kunnat vara senaste veckan. Vi går gärna tillbaka till 8-9 tiden istället tack ;)

Annonser

2 reaktioner på ”Mobilbilder från senaste tiden

  1. Vad smart att göra hål för bältet i åkpåsen från mammalådan, det borde man ha gjort! Hade tänkt beställa en sommaråkpåse just för vår-sommar-höstbruk (har också en tjock och varm åkpåse) men det blev aldrig av, filt sparkar hon bara av sig. Borde göra hål för bältet i fårskinnet hon fick av mommo i julklapp men vill inte riktigt gå och förstöra det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s