Evighetssommaren

Denna sommar känns både evighetslång och jättekort på samma gång. Nu är vi i alla fall inne i augusti och tillbaka i vardagen snart igen. Simon börjar jobba på torsdag och vi ska på rådgivningskontroll, läkarbesök, fysioterapi samt hjärtkontroll den här månaden. Vi har ju haft paus med allt över sommaren och det har varit skönt, men nu börjar jag känna att det är dags för alla sjukhusbesök igen. Har en lång lista med frågor som jag ska ställa vid rådgivningen alternativt vid VCS.

Vi slutade förresten med Abbes medicin för en vecka sedan, så jag har varit lite på helspänn ända sedan dess att hans mående skulle förändras till det sämre (vilket det gjorde i april då vi testade sluta, dock berodde nog det främst på förträngningen han hade). Det har det inte gjort dock tack och lov. Han är nog precis som tidigare tycker vi, men vi får ju veta svart på vitt på villaavslutning då vi har kontroll i Vasa. Men nu är det alltså inget i vardagen som påminner oss om hans hjärtfel och allt det andra längre. Inget praktiskt alltså. Förutom alla hans ärr då, men de reagerar jag knappt på idag.

image

På tal om Abbe så blir han ju snart nio månader och det känns såklart helt otroligt. Hur kan han vara det redan? Det är ju inte länge alls tills han fyller ett år.. Har på känn det kommer vara en dag fylld med känslostormar och tacksamhet. Vi har faktiskt redan köpt en liten present till oss, men mera om det i ett annat inlägg.

Alltså denna kille. Alltid så glad och social med alla han träffar, men lite blyg och reserverad har han blivit senaste tiden. Mamma och pappa är bäst helt enkelt, speciellt pappa.

Nu har vi förresten börjat med sista renoveringen på insidan, nämligen bastun. Tanken var nog att vi skulle få den färdig innan Abbe föddes, men så började vi aldrig ens med den eftersom vi prioriterade annat. Sedan hade pappa tänkt börja på med den så länge vi bodde i Helsingfors, men de var ju där och hälsade på flera gånger och plötsligt fick vi ju komma hem typ, så han hann aldrig hehe. Men nu är det dags!

Tanken var först att vi bara skulle måla panelen, men så tänkte vi att det är lika bra att byta ut den när vi ändå håller på. Så det är det Simon gör just nu, river panel. Tycker dock han kan sluta med det nu och titta på ett avsnitt Morden i Sandhamn med mig istället..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s