Projekt + lat = ingen bra kombo

Igår eller förrgår eller när det nu var så sa jag åt Simon att jag förstår inte hur alla andra hinner göra så mycket om dagarna. Typ renovera, bygga, måla grejer, ja ni vet.. Varje gång vi kör förbi denna bloggerska (typ varannan dag) till exempel har det hänt något nytt på gården höhö. När Abbe sover på dagarna så blir jag så himla lat! Vill bara sitta ute och läsa tidningar ifall det är fint väder, alternativt sitta inne i soffan och läsa tidningar ifall det regnar. Sedan vi fick byggt terassen så har liksom alla projekt stannat av hos oss. Jo, vi började ju med att riva ner växthuset, men längre än så har vi inte kommit.. Och jordfräsen står där ute och bara väntar på att få bli använd.

Nå, samma dag när jag konstaterade det och Abbe somnade så åkte vi till Skorpan och köpte glass hehe, väldigt produktivt alltså (Abbe sov hos mamma och pappa då). Men snaart ska vi nog ta itu med alla projekt igen. Finns ju massor. Bland annat en bokhylla, som ska in i Abbes rum, har stått flera månader i vårt kontor och väntat på att bli målad. Och vår terass saknar en planka.. Och så växthuset då som ska byggas om till ett förråd. Och gräsmattan vi ska fixa om på bakgården. Plus att vi borde åka till Ekorosk ett varv eller två. Så finns det ju nog massor här inne också.. Men det sparar vi till hösten.

Idag har vi inte heller fått gjort något alls. Abbe sov till 10 vilket ledde till att han bara sov en gång idag och en timme går så fort så man hinner knappt börja med något. Nå, har i alla fall dammsugat.. Alex kom hem från Stockholm idag också så kvällen har vi varit hos mamma och pappa. Han ska vara med i minibolls-vm imorgon så det ska vi och se på ifall det är fint väder tänkte vi. Kaanske jag skulle få städat klart också..

IMG_9042.JPGIMG_9004.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s