Kontroll i Vasa imorgon

Älskade lilla busunge, som helst drar en i näsan eller håret eller örat eller bara vad han får tag på som går att dra i..

.. Och som varit väldigt uttråkad idag, efter två hela hemmadagar utan program eller besök på grund av en sjuk pappa. Vi har verkligen fått anstränga oss för att hålla honom (alltså Abbe hehe) nöjd. Inte ens två nya leksaker som jag på eftermiddagen åkte och handlade till Halpa-Halli botade tristessen..

image

Imorgon ska vi till Vasa på kontroll. Det känns som att vi just var dit, men tydligen är det ju en månad sedan redan! Abbe ska både på hjärtultraljud och röntgen av lungorna. Senast de tog lungröntgen var i april när vi var i Helsingfors och då var lungan lika dålig som den var i december. Men då hade vi ju fått sluta med hans medicin en vecka innan det, plus att han säkert samlade vätska i lungan på grund av förträngningen. Så nu hoppas vi såklart på att det ska se bättre ut. Dock är han lite snorig (på natten och morgon) så det kanske påverkar lungorna? Vet inte, men i alla fall får han lätt tungt nu om han anstränger sig, till exempel ligger på mage på golvet en längre tid och leker. Men då det inte finns något som heter ‘ta det lugnt’ i Abbes värld. Full fart hela tiden och det ska hända något konstant. Vilket leder till att han typ hela tiden är lite andfådd och rosslig.

Är hur som helst livrädd över att något ska vara fel. I mars när vi var på kontroll, hade vi ju precis börjat slappna av efter den turbulenta vintern och tänkte att ‘allt är bra, nu kanske vi får börja gå mera sällan på kontroller’, då kom bakslaget med förträngningen. Så bara för att vi senast fick höra, att om allt ser bra ut nu, så kan vi börja komma typ varannan/var tredje månad på kontroll istället för varje månad, så kommer det ju vara något.. Bra inställning jag har va? Håhå.. Den här ständiga rädslan och ängslan. Det räcker liksom nog med allt annat man som förälder konstant är orolig för.

Ps. Någon annan hjärtebarnsförälder som ska till Olle imorgon?

Annonser

6 reaktioner på ”Kontroll i Vasa imorgon

 1. Hoppas hoppas allt är bra! :) Ps. Vad står Olle för? Har int riktit förstått om de är en person eller typ en avdelning? :D

  1. Jaa, de hoppas vi! Olle Nyblom heter kardiologen som kommer från Helsingfors ti Vasa en gång i månaden för att göra ultraljud på alla hjärtbarn här i nejden :))

 2. Lycka till idag, håller tummarna för att allt är bra!
  Själva ska vi in till Vasa på 1-årsfotografering om en stund, får se hur det går med vårt yrväder…
  Ser att Abbe har likadan body och tutt som Felicia har, tydligen har vi samma smak, hehe! 😀

  1. Tack! :) Åh va roligt med fotografering! Vi fick i dopgåva av mina föräldrar en fotografering som vi had tänkt använda till en halvårsfotografering, men får se om de blir en 7-8-månaders fotografering istället hehe 😀

   Hehe va roligt :D Bodyn e faktiskt en present av mina vänner (men jag sku nog ha kuna köp den själv oxå), men tutten har jag köpt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s