Uppdatering från sjukhuset

En lättad mamma här hej. Ingreppet gick bra idag, vi hann nog bli nervösa när vi tyckte det tog så länge innan kirurgen ringde, men hon var nöjd när hon väl ringde. Precis när vi kom till sjukhuset kom de inrullande med Abbe från uppvaket. Han var så blek och ledsen, men framförallt hungrig! Han hade ju inte fått äta sedan fyra imorse. Han mår nog bra nu, men har ont i såren var de har gått in och så är han såå trött men har svårt att komma till ro (= somnar ju helst bara ute i vagnen) och så fort han håller på somna börjar bebisen i sängen bredvid gråta. Men nu sover han äntligen.

De har tagit blodprov på honom just på grund av att han är så blek, men hb var helt okej, så vi ska se hur det ser ut imorgon. Förhoppningsvis får vi åka hem, men Simon säger att jag inte ska ta ut något i förskott.

imageVår lilla prins 💙

Annonser

4 reaktioner på ”Uppdatering från sjukhuset

  1. Har tänkt på er idag! Så skönt att veta att operationen gick bra!🙏🏼 Abbe bevisar gång på gång vilken enorm kämpe han är! Vad stark du är som orkar uppdatera så flitigt. Kram 💛

  2. Vad skönt att allt gått bra! 😊 Han är så duktig, er lilla kille! 😃 Hoppas ni inte behöver stanna där så länge utan snart får åka hem igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s