Inte nöjd

image

Detta ansiktsuttryck har Abbe haft största delen av eftermiddagen och kvällen. Ingenting har varit bra. Inte att vara i famnen, inte att ligga på mage, inte att ligga på rygg, inte sitta i sittern, inte kolla i babygymmet.. Vet inte vad som är fel. Tack och lov hade vi besök halva dagen så vi fick fördriva tiden lite. Plus att han somnade utan gnäll kvart före åtta ikväll (vad har hänt??) = mycket egentid åt en sliten morsa. Jag fick inte direkt några extra mammapoäng idag när Abbe fick kolla babblarna på ipaden så jag skulle få äta utan gnäll..

Imorgon ska vi till fysioterapeuten som vi brukar vara till varannan vecka, men nu har vi inte varit på typ tre eller fyra veckor så det ska bli intressant att se hur hon tycker att Abbe har utvecklats. Och på onsdag ska vi till rådgivning vart vi inte heller varit på flera veckor. Dock togs ju vikt och längd i lördags vid VCS, men det ska bli roligt att träffa vår rdg-tant och se vad hon säger om Abbe nu.

Så slutar Simons jobbvecka på onsdag vilket betyder att han är ledig en vecka framåt, såå skönt! Men nu ska jag joina mina sovande killar. Godnatt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s